Nu zorg nodig?

088 170 5000 Krijg direct hulp

Zoek een locatie

Vertragen bij hoge werkdruk? Kan dat?

Steeds meer professionals ervaren een (te) hoge werkdruk. Half februari was er zelfs door CNV en FNV een bijeenkomst over werkdruk (binnen de Jeugdzorg) georganiseerd. Duidelijk werd tijdens dit congres dat de hoge werkdruk op elk gebied binnen de Jeugdzorg wordt ervaren. De druk van de externe omgeving wordt steeds groter, je takenpakket is vergroot, de bezuinigingen maken dat je met minder mensen meer werk moet doen, je moet je verantwoorden volgens de beroepscode en je wilt de gezinnen goede hulp bieden…Maar hoe ga je hier nu mee om? Lees het inspiratieblog van Linda van Dijk, Trainer en Supervisor (LVSC) bij de Youkademy.

Lees verder

Scheltemalaan heet nu Galvanistraat

De straatnaam Scheltemalaan in Amersfoort heet vanaf 1 augustus 2016 Galvanistraat.

Lees verder

Blog: Leg de regie eens écht bij eigen netwerk

Ik ontmoet veel werkers van wijkteams die met verve invulling geven aan de opdracht om regiehouder te zijn. Ze vertonen een enorme drang tot doen, tot actie en regelen. Hun toewijding is goed, maar ze moeten ook leren om te vertrouwen op het netwerk van het gezin. Lees de hele blog van Maurits Struik, medewerker Youké team InVerbinding.

Lees verder

Youkademy ontvangt opnieuw Cedeo kwaliteitskeurmerk

Cedeo heeft in het kader van een driejaarlijkse audit een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder deelnemers van de opleidingen van Youkademy. Met ruim 90% tevreden respondenten is het certificaat opnieuw uitgereikt. Meer weten over de uitslag en wat Youkademy kan betekenen?

Lees verder

Youké Jaarbeeld 2015

2015 was voor Youké een jaar vol beweging, met innovaties en nieuwe manieren van samenwerken voor een nog sterkere jeugd. Bekijk onze resultaten, lees over onze belangrijkste aandachtsgebieden van 2015 en hoe cliënten het afgelopen jaar hebben ervaren.

Lees verder
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Heb je gevonden wat je zocht?

Wij zijn onze website aan het verbeteren, heb je nog tips voor ons?

Verstuur

Wij zijn onze site aan het verbeteren, mogen wij vragen wie je bent?

Ouder/kind Zorgprofessional Ambtenaar Youké medewerker Sollicitant Overig Wil ik niet delen

Waar was je naar op zoek?

Verstuur