Youké leeft mee

Youké leeft mee met de slachtoffers, familie en nabestaanden van de aangrijpende gebeurtenissen in Utrecht van maandag 18 maart 2019. Afbeelding door Lanaleesvoer

Lees verder

Youké verhuist naar nieuwe locatie in Hilversum

Onze locatie in Hilversum is vanaf maandag 25 maart 2019: Snelliuslaan 10, de ingang van Youké vind je aan de ‘s-Gravesandelaan.

Lees verder

Agenda

Er zijn geen evenementen in de agenda.

Inn Between: gemengd wonen Nieuwegein

Inn Between een tijdelijk wonen project gestart in Nieuwegein. Mensen met allerlei verschillende achtergronden leven hier samen.

Lees verder

Inspiratiesessie over jeugdpreventie groot succes

Op 31 januari heeft een Inspiratiedag over jeugdpreventie plaatsgevonden in Hilversum. Meer dan 250 enthousiaste professionals uit de regio hebben op uitnodiging van...

Lees verder

Marlies van Loon gestart bij Youké

Vandaag is Marlies van Loon gestart als nieuwe bestuurder van Youké!

Lees verder

Marlies van Loon nieuwe bestuurder Youké

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Marlies van Loon bestuurder wordt van Youké. Zij zal per 1 februari 2019 starten.

Lees verder

Week van de Pleegzorg 2018

Vandaag is de laatste dag van de Week van de Pleegzorg 2018. Een week waarin door verschillende organisaties landelijk veel aandacht voor pleegzorg en de werving van nieuwe pleegouders wordt gevraagd. Aan de Week van de Pleegzorg is elk jaar een thema gekoppeld. Dit jaar is het thema ‘Doneer je sporthek’. Dat hebben veel sportclubs gedaan en dat heeft kleurrijke foto’s opgeleverd.

Lees verder

Tour door de ogen van het kind

Op 10 oktober hebben PACT voor kindcentra, Youké en Ska kinderopvang rond de 50 professionals uit het werkveld meegenomen langs een aantal praktijkvoorbeelden in Amersfoort. Stipt om 9.00 uur vertrok de bus uit Zeist. Na een korte rit en instructie in de bus ging iedereen, verdeeld in drie groepen uiteen om verschillende presentaties bij te wonen.

Lees verder

Vlog pleegzorg

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om pleegouder te zijn? Samen met pleegvader Matijn hebben wij een vlog gemaakt waarin je kunt zien wat je kunt verwachten als je naar een informatieavond van Youké komt. En wat er gebeurt als je besluit om pleegouder te worden. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Lees verder