Inspiratiesessie over jeugdpreventie groot succes

Op 31 januari heeft een Inspiratiedag over jeugdpreventie plaatsgevonden in Hilversum. Meer dan 250 enthousiaste professionals uit de regio hebben op uitnodiging van...

Lees verder

Marlies van Loon gestart bij Youké

Vandaag is Marlies van Loon gestart als nieuwe bestuurder van Youké!

Lees verder

Agenda

Er zijn geen evenementen in de agenda.

Marlies van Loon nieuwe bestuurder Youké

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Marlies van Loon bestuurder wordt van Youké. Zij zal per 1 februari 2019 starten.

Lees verder

Week van de Pleegzorg 2018

Vandaag is de laatste dag van de Week van de Pleegzorg 2018. Een week waarin door verschillende organisaties landelijk veel aandacht voor pleegzorg en de werving van nieuwe pleegouders wordt gevraagd. Aan de Week van de Pleegzorg is elk jaar een thema gekoppeld. Dit jaar is het thema ‘Doneer je sporthek’. Dat hebben veel sportclubs gedaan en dat heeft kleurrijke foto’s opgeleverd.

Lees verder

Tour door de ogen van het kind

Op 10 oktober hebben PACT voor kindcentra, Youké en Ska kinderopvang rond de 50 professionals uit het werkveld meegenomen langs een aantal praktijkvoorbeelden in Amersfoort. Stipt om 9.00 uur vertrok de bus uit Zeist. Na een korte rit en instructie in de bus ging iedereen, verdeeld in drie groepen uiteen om verschillende presentaties bij te wonen.

Lees verder

Vlog pleegzorg

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om pleegouder te zijn? Samen met pleegvader Matijn hebben wij een vlog gemaakt waarin je kunt zien wat je kunt verwachten als je naar een informatieavond van Youké komt. En wat er gebeurt als je besluit om pleegouder te worden. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Lees verder

Nieuw: Vroegdiagnostiek en behandelgroep ASS bij Youké in Nieuwegein

Youké Behandelgroep de Vlieger heeft haar groep gesplitst in 2 nieuwe hulpvormen. Youké de Vlieger richt zich nu op Vroegdiagnostiek en daarnaast is er een groep gestart voor kinderen met een vorm van autisme.

Lees verder

Een tour door het leven van een kind – 10 oktober 2018

10 oktober organiseert PACT, samen met Youké en Ska Kinderopvang ‘Een tour door het leven van een kind’. Tijdens deze tour wordt verbinding gemaakt tussen opvang, onderwijs en zorg voor het jonge kind in de regio Utrecht. Samen willen we ALLE kinderen goede zorg bieden. (Gemeentelijk)beleid maken is hierbij voorwaardelijk: maar hoe werkt de praktijk? Wat kan ons hierin inspireren?

Lees verder

Vertrek Fawzia Nasrullah en aanstelling interim bestuurder

Bestuurder Fawzia Nasrullah neemt na 11 jaar afscheid van Youké. We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Maarten Hoek op 1 september 2018 aantreedt als interim bestuurder.

Lees verder