Blog | Een wereld zonder 24-uurszorg

De komende maanden deelt Youké-bestuurder Fawzia Nasrullah 10 persoonlijke blogs over 10 belangrijke transformatie thema’s. Wat komt er allemaal bij kijken om van traditionele jeugdzorg naar integrale zorg voor jeugd te transformeren? Dit is verhaal 1 van 10 – ‘Een wereld zonder 24-uurszorg’. De thema’s zijn door Fawzia gekozen en blog #1 is gespiegeld door Fleur Imming (scheidend wethouder zorg, wonen en wijkvoorzieningen Gemeente Amersfoort en voorzitter van de Utrechtse jeugdzorgregio's).

Lees verder

Gezamenlijke informatieavond pleegzorg 18 juni

In Nederland is er nog steeds een tekort aan 3.500 pleegouders. Daarom organiseert Youké in samenwerking met de gemeente Nieuwegein en andere pleegzorgaanbieders een informatieavond op 18 juni. Kom jij ook?

Lees verder

Agenda

Er zijn geen evenementen in de agenda.

Grote opkomst werkbezoek raadsleden

Bijna 30 Raadsleden, Commissielieden en leden van colleges van B&W kwamen vrijdag 1 juni op werkbezoek bij Youké.

Lees verder

Paneldiscussie 11 juni: Grens van professionele kaders en vernieuwing

Kom je ook naar de interactieve paneldiscussie op 11 juni over het onderwerp: Verantwoorde hulp, professionele kaders en vernieuwing van de hulp in het samenspel tussen Jeugd- en Opvoedhulp en J-GGZ?

Lees verder

Programma Werkbezoek aan Youké 1 juni 2018

Speciaal voor Raadsleden, Commissielieden, leden van colleges van B&W organiseert Youké op vrijdag 1 juni een werkbezoek. Het programma is bekend, bent u al aangemeld?

Lees verder

Kinabu bestaat vandaag 100 jaar!

7 mei 2018 bestaat Kinabu 100 jaar. Lees verder en bekijk het filmpje 'Van Kinabu naar InVerbinding'.

Lees verder

Theatervoorstelling door jongeren bij de Dijk

Kom vrijdagavond 4 mei om 19.00 uur naar de theatervoorstelling 'When doves fly'. Jongeren die bij Youké-de Dijk en stichting Singelzicht wonen laten hun talent en creativiteit zien in deze voorstelling.

Lees verder

Boekje met beeldverhalen helpt ouders bij vinden hulp bij opvoedproblemen

“Vooral mensen met een migratie-achtergrond vinden de jeugdhulp door taal- of cultuurverschillen vaak pas laat.” aldus Erik Klaassen van Youké. Om hen te stimuleren eerder hulp te zoeken hebben Pharos, Al Amal, Wijkteam Amersfoort en Youké twee boekjes ontwikkeld met beeldende verhalen.

Lees verder

Youké weer ISO-gecertificeerd

Van 3 tot en met 5 april had Youké het genoegen om Lloyd’s te mogen ontvangen in het kader van de jaarlijkse audit. De auditoren spraken met in totaal zo’n 30 medewerkers en beoordeelden aan de hand daarvan of Youké voldoet aan de ISO 9001:2015 norm. Of, om het anders te zeggen: hebben wij onze kwaliteit voldoende op orde?

Lees verder

Meld u aan voor een werkbezoek aan Youké op 1 juni 2018

Speciaal voor Raadsleden, Commissielieden, leden van colleges van B&W organiseert Youké op vrijdag 1 juni een werkbezoek. Meld u aan en maak kennis met de laatste ontwikkelingen in de Jeugd- en Opvoedhulp.

Lees verder