Utrecht kiest KOOS!

Op 1 januari 2020 gaat er een nieuwe contractperiode in voor de specialistische jeugdhulp. De gemeente Utrecht heeft de afgelopen periode een aanbesteding gedaan voor de partijen die vanaf 2020 deze hulp in Utrecht gaan bieden. En KOOS is gekozen! KOOS bestaat uit Altrecht, de Opvoedpoli, De Rading, Reinaerde en Youké. We zijn trots dat de gemeente Utrecht het vertrouwen heeft in KOOS. Op 23 juni horen we of deze voorlopige gunning ook definitief is. KOOS gaat aan de slag in het westelijk deel van Utrecht: Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern, West en Zuidwest. Het oostelijk deel van de stad is aan de coalitie Spoor030 gegund.

Lees verder

Reactie Youké op rapport Commissie De Winter

Commissie De Winter publiceerde woensdag 12 juni het rapport ‘Onvoldoende beschermd’. Youké leeft mee met de slachtoffers en we nemen de aanbevelingen in het rapport ter harte.

Lees verder

Agenda

Er zijn geen evenementen in de agenda.

Nieuwe locatie Youké Hilversum officieel geopend

Youké-manager Henri Gritter brengt met de aanwezigen een toost uit op de samenwerking en de nieuwe locatie.

Lees verder

InVerbinding met JIM

Er is veel vraag naar InVerbinding met JIM. Om het makkelijker te maken om InVerbinding met JIM uit te leggen aan kinderen, jongeren en ouders hebben we een animatie gemaakt.

Lees verder

Youké leeft mee

Youké leeft mee met de slachtoffers, familie en nabestaanden van de aangrijpende gebeurtenissen in Utrecht van maandag 18 maart 2019. Afbeelding door Lanaleesvoer

Lees verder

Youké verhuist naar nieuwe locatie in Hilversum

Onze locatie in Hilversum is vanaf maandag 25 maart 2019: Snelliuslaan 10, de ingang van Youké vind je aan de ‘s-Gravesandelaan.

Lees verder

Inn Between: gemengd wonen Nieuwegein

Inn Between een tijdelijk wonen project gestart in Nieuwegein. Mensen met allerlei verschillende achtergronden leven hier samen.

Lees verder

Inspiratiesessie over jeugdpreventie groot succes

Op 31 januari heeft een Inspiratiedag over jeugdpreventie plaatsgevonden in Hilversum. Meer dan 250 enthousiaste professionals uit de regio hebben op uitnodiging van...

Lees verder

Marlies van Loon gestart bij Youké

Vandaag is Marlies van Loon gestart als nieuwe bestuurder van Youké!

Lees verder