Nieuwe locatie Youké Hilversum officieel geopend

Youké-manager Henri Gritter brengt met de aanwezigen een toost uit op de samenwerking en de nieuwe locatie.

Lees verder

InVerbinding met JIM

Er is veel vraag naar InVerbinding met JIM. Om het makkelijker te maken om InVerbinding met JIM uit te leggen aan kinderen, jongeren en ouders hebben we een animatie gemaakt.

Lees verder

Agenda

Er zijn geen evenementen in de agenda.

Youké leeft mee

Youké leeft mee met de slachtoffers, familie en nabestaanden van de aangrijpende gebeurtenissen in Utrecht van maandag 18 maart 2019. Afbeelding door Lanaleesvoer

Lees verder

Youké verhuist naar nieuwe locatie in Hilversum

Onze locatie in Hilversum is vanaf maandag 25 maart 2019: Snelliuslaan 10, de ingang van Youké vind je aan de ‘s-Gravesandelaan.

Lees verder

Inn Between: gemengd wonen Nieuwegein

Inn Between een tijdelijk wonen project gestart in Nieuwegein. Mensen met allerlei verschillende achtergronden leven hier samen.

Lees verder

Inspiratiesessie over jeugdpreventie groot succes

Op 31 januari heeft een Inspiratiedag over jeugdpreventie plaatsgevonden in Hilversum. Meer dan 250 enthousiaste professionals uit de regio hebben op uitnodiging van...

Lees verder

Marlies van Loon gestart bij Youké

Vandaag is Marlies van Loon gestart als nieuwe bestuurder van Youké!

Lees verder

Marlies van Loon nieuwe bestuurder Youké

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Marlies van Loon bestuurder wordt van Youké. Zij zal per 1 februari 2019 starten.

Lees verder

Week van de Pleegzorg 2018

Vandaag is de laatste dag van de Week van de Pleegzorg 2018. Een week waarin door verschillende organisaties landelijk veel aandacht voor pleegzorg en de werving van nieuwe pleegouders wordt gevraagd. Aan de Week van de Pleegzorg is elk jaar een thema gekoppeld. Dit jaar is het thema ‘Doneer je sporthek’. Dat hebben veel sportclubs gedaan en dat heeft kleurrijke foto’s opgeleverd.

Lees verder