Kom jij bij ons werken?

Youké is specialist in meervoudige opgroei- en opvoedproblematiek bij kinderen en jongeren van nul tot 23 jaar. Zo’n 500 betrokken en gecertificeerde professionals in de jeugd & opvoedhulp bieden intensieve ambulante hulp, dagbehandeling, 24-uurs behandeling, crisisopvang, pleegzorg en trainingen.

Met onze langdurige ervaring en ons brede, gespecialiseerde hulpaanbod bieden we een passend antwoord op nagenoeg alle complexe jeugd- en opvoedproblemen.

Youké biedt jou als (nieuwe) medewerker kansen en mogelijkheden om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld in oplossings- en resultaatgericht werken. In onze kennisintensieve organisatie staan jouw collega’s altijd open voor nieuwe methodieken en inzichten. We zijn een organisatie met mensen die durven te vertrouwen op hun eigen ervaring en die tegelijk streven naar verbetering.

Opleidingsmogelijkheden

We verdiepen ons in nieuwe behandelmethoden, vragen om feedback bij cliënten, volgen aanvullende opleidingen en werken zo aan de continue verbetercyclus van onze organisatie. Via onze eigen Youkademy kun je deskundigheid bevorderende workshops en trainingen volgen.

Open sollicitaties

Open sollicitaties neemt Youké op dit moment niet in behandeling. Als je bij Youké wilt werken, dan verwijzen wij je graag naar onze openstaande vacatures.

Stage

Met onze 500 professionals is Youké een boeiende, leerzame en ondernemende organisatie. Ook voor stagiaires bieden wij leerzame stageplekken. Als stagiair doe je praktijkervaring op met multidisciplinair behandelen in de zorg voor jeugd. Je wordt begeleid  in individuele gesprekken en in teamverband. Er is voldoende tijd en ruimte om te leren en te ervaren. We hebben aandacht voor wie je bent en voor de vragen die je hebt. De stageregelingen zijn volgens de CAO Jeugdzorg.

Youké heeft geregeld stageplaatsen. Check deze pagina voor de actuele stage-vacatures.