Nu zorg nodig?

088 170 5000 Meer informatie

Zoek een locatie

Ellen van der Vlist voorgedragen als directeur Coöperatie De Kleine Schans

Gemeente Woudenberg, MEE en Youké richten, samen met maatschappelijke partners in Woudenberg, een coöperatie op, waarin op een unieke en vernieuwende wijze wordt samengewerkt op het gebied van zorg en ondersteuning.  De oprichters dragen mevrouw Ellen van der Vlist voor als directeur van deze nieuw op te richten coöperatie.

Lees verder

Jaarbeeld 2016

2016 was het jaar van het verder transformeren van de zorg voor jeugd samen met de gemeenten, wijk- en buurtteams en andere organisaties in het lokale veld. We hebben onze koers tot 2020 ingekleurd en vormgegeven. De focus ligt op integrale, inclusieve hulp nabij het gezin. Voor een sterke jeugd.

Lees verder

Inspiratieblog: Creëer een zelfzorgmoment!

Het is al weer even geleden dat ik een inspiratieblog heb geschreven. Ik bedenk me dat ik van plan was om ongeveer 1 x in de maand een blog te schrijven. Ik vraag me af wat maakt dat het nu al weer langer geleden is? Heb ik (echt) geen tijd gehad? Of heb ik geen tijd gemaakt? Dat blijft altijd weer het spanningsveld. Hoe gemakkelijk is het om van de ene afspraak naar de andere te rennen? En zo maar eerst mijn actielijst af te werken.. het is zo fijn als ik allerlei punten kan afwerken, dan heb ik dat maar weer gedaan. Dat inspiratieblog komt later wel, dat lukt nu even niet want voor inspiratie heb je tijd nodig. Ja toch?

Lees verder

Samenwerking Youké en SBO de Stuifheuvel

De integrale samenwerking van onderwijs en jeugdhulp leidt tot een volwaardig onderwijs-zorgarrangement met een pedagogisch medewerker en een leerkracht in de klas.

Lees verder

Vertragen bij hoge werkdruk? Kan dat?

Steeds meer professionals ervaren een (te) hoge werkdruk. Half februari was er zelfs door CNV en FNV een bijeenkomst over werkdruk (binnen de Jeugdzorg) georganiseerd. Duidelijk werd tijdens dit congres dat de hoge werkdruk op elk gebied binnen de Jeugdzorg wordt ervaren. De druk van de externe omgeving wordt steeds groter, je takenpakket is vergroot, de bezuinigingen maken dat je met minder mensen meer werk moet doen, je moet je verantwoorden volgens de beroepscode en je wilt de gezinnen goede hulp bieden…Maar hoe ga je hier nu mee om? Lees het inspiratieblog van Linda van Dijk, Trainer en Supervisor (LVSC) bij de Youkademy.

Lees verder
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Heb je gevonden wat je zocht?

Wij zijn onze website aan het verbeteren, heb je nog tips voor ons?

Verstuur

Wij zijn onze site aan het verbeteren, mogen wij vragen wie je bent?

Ouder/kind Zorgprofessional Ambtenaar Youké medewerker Sollicitant Overig Wil ik niet delen

Waar was je naar op zoek?

Verstuur