Nu zorg nodig?

088 170 5000 Meer informatie

Zoek een locatie

Pilot “Kinderen met een plus” gestart

Youké is samen met de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Kinderopvang SKDD een pilot gestart voor jonge kinderen die extra zorg nodig hebben. Deze pilot “Kinderen met een Plus” heeft als doel dat kinderen binnen hun eigen groep op de kinderopvang of op een gespecialiseerde groep binnen de gemeente de benodigde extra zorg krijgen.

Lees verder

Youké tekent Charter Diversiteit

Werkgevers in zorg en welzijn tekenen voor meer diversiteit Op dinsdag 31 oktober zetten bestuurders van tien instellingen uit de sector zorg en welzijn hun handtekening onder het Charter Diversiteit. Daarmee verbinden zij zich aan het werken aan meer diversiteit in hun organisaties. Cabaretier Vincent Bijlo verwoordde de gezamenlijke intentie: ‘Stop met het denken in patronen! Echt zien is samen kijken’.

Lees verder

Ellen van der Vlist voorgedragen als directeur Coöperatie De Kleine Schans

Gemeente Woudenberg, MEE en Youké richten, samen met maatschappelijke partners in Woudenberg, een coöperatie op, waarin op een unieke en vernieuwende wijze wordt samengewerkt op het gebied van zorg en ondersteuning.  De oprichters dragen mevrouw Ellen van der Vlist voor als directeur van deze nieuw op te richten coöperatie.

Lees verder

Jaarbeeld 2016

2016 was het jaar van het verder transformeren van de zorg voor jeugd samen met de gemeenten, wijk- en buurtteams en andere organisaties in het lokale veld. We hebben onze koers tot 2020 ingekleurd en vormgegeven. De focus ligt op integrale, inclusieve hulp nabij het gezin. Voor een sterke jeugd.

Lees verder

Inspiratieblog: Creëer een zelfzorgmoment!

Het is al weer even geleden dat ik een inspiratieblog heb geschreven. Ik bedenk me dat ik van plan was om ongeveer 1 x in de maand een blog te schrijven. Ik vraag me af wat maakt dat het nu al weer langer geleden is? Heb ik (echt) geen tijd gehad? Of heb ik geen tijd gemaakt? Dat blijft altijd weer het spanningsveld. Hoe gemakkelijk is het om van de ene afspraak naar de andere te rennen? En zo maar eerst mijn actielijst af te werken.. het is zo fijn als ik allerlei punten kan afwerken, dan heb ik dat maar weer gedaan. Dat inspiratieblog komt later wel, dat lukt nu even niet want voor inspiratie heb je tijd nodig. Ja toch?

Lees verder
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Heb je gevonden wat je zocht?

Wij zijn onze website aan het verbeteren, heb je nog tips voor ons?

Verstuur

Wij zijn onze site aan het verbeteren, mogen wij vragen wie je bent?

Ouder/kind Zorgprofessional Ambtenaar Youké medewerker Sollicitant Overig Wil ik niet delen

Waar was je naar op zoek?

Verstuur