Nu zorg nodig?

088 170 5000 Meer informatie

Zoek een locatie

Nieuw: Vroegdiagnostiek en behandelgroep ASS bij Youké in Nieuwegein

Youké Behandelgroep de Vlieger heeft haar groep gesplitst in 2 nieuwe hulpvormen. Youké de Vlieger richt zich nu op Vroegdiagnostiek en daarnaast is er een groep gestart voor kinderen met een vorm van autisme.

Lees verder

Europees bezoek vanuit het ‘5 steps to Quality’ progrmma

Op uitnodiging van PACT samen met Youké en Ska Kinderopvang bezoekt een delegatie uit Macedonië op 4 oktober de Amersfoortse praktijk rondom voorschoolse opvang.

Lees verder

Een tour door het leven van een kind – 10 oktober 2018

10 oktober organiseert PACT, samen met Youké en Ska Kinderopvang ‘Een tour door het leven van een kind’. Tijdens deze tour wordt verbinding gemaakt tussen opvang, onderwijs en zorg voor het jonge kind in de regio Utrecht. Samen willen we ALLE kinderen goede zorg bieden. (Gemeentelijk)beleid maken is hierbij voorwaardelijk: maar hoe werkt de praktijk? Wat kan ons hierin inspireren?

Lees verder

Vertrek Fawzia Nasrullah en aanstelling interim bestuurder

Bestuurder Fawzia Nasrullah neemt na 11 jaar afscheid van Youké. We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Maarten Hoek op 1 september 2018 aantreedt als interim bestuurder.

Lees verder

Blog #2: Denk in kansen en overvloed

De komende maanden deel ik 10 persoonlijke blogs over 10 belangrijke transformatie thema’s. Wat komt er allemaal bij kijken om van traditionele jeugdzorg naar integrale zorg voor jeugd te transformeren? Dit is het 2e verhaal – ‘Denk in kansen en overvloed’. Het thema financiën is gespiegeld door Jurg van der Vlies, Senior accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank.

Lees verder
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Heb je gevonden wat je zocht?

Wij zijn onze website aan het verbeteren, heb je nog tips voor ons?

Verstuur

Wij zijn onze site aan het verbeteren, mogen wij vragen wie je bent?

Ouder/kind Zorgprofessional Ambtenaar Youké medewerker Sollicitant Overig Wil ik niet delen

Waar was je naar op zoek?

Verstuur